RVS fietsbeugels voor de nieuwe fietsenstalling van Aldi Bierbeek

fietsenstalling met RVS fietsbeugels

Voor Aldi plaatsen we regelmatig stalen deuren, aanrijbeveiligingen, fietsbeugels, ... voor hun winkels en magazijnen. Voor de nieuwe Aldi in Bierbeek plaatsten we de fietsbeugels voor de fietsenstalling. 

De inplanting van deze RVS fietsbeugels werd uitgevoerd volgens het plan van de architect. Voor de juiste plaatsing houdt de projectleider echter nauw rekening met de omstandigheden ter plaatse.

De uitdagingen voor een correcte plaatsing zijn bvb. de aanwezigheid van een muur, waardoor het voorwiel van de fietsen de muur zouden raken, of andere elementen waardoor de fietsenstalling niet optimaal en comfortabel zou kunnen gebruikt worden. Al deze uitdagingen worden ter plaatse grondig ingeschat zodat de constructie estetisch en praktisch ingeplant wordt.

Deze fietsbeugels werden volledig in RVS 304 gemaakt. Voor constructies in vestigingen die aan de kust liggen, gebruiken we RVS 316, dat nog meer bestand is tegen de bijtende invloeden van een zeeklimaat.

De fietsbeugels worden ingeboord en vastgezet met ingekleurd beton in dezelfde kleur als de klinker, zodat het geheel mooi op elkaar aansluit.